Три боје звука

И овог уторка у емисији Три боје звука спајамо различите музичке стилове. Своју енергију и поруку са нашом публиком поделиће Никола Врањковић, Ничим изазван и Маниви.

Звук алтернативне рок сцене у овој емисији доноси Никола Врањковић са својим музичарима. После престанка рада групе Block Out, Никола је наставио солистичку каријеру. Кантаутор који иза себе има објављене збирке поезије, Никола Врањковић представиће своје ауторске песме и препознатљив звук.

Састав Ничим изазван наступа на другој сцени нашег студија. Својом позитивном енергијом, искреношћу и бројним хитовима за кратко време освојили су публику у земљи и у региону. За себе кажу да су пре свега блиски пријатељи који су имали срећу да се попну на велику бину и остваре свој сан. У нашој емисији уживо ће извести по једну нумеру са до сада објављена три албума.

Ивана Вукмировић Маниви, већ годинама уназад сарађује са многим музичарима на нашој поп сцени. У емисији ће представити своје ауторске песме са првог албума. Како је Ивана на завршној години студија џез певања на Факултету музичке уметности у Београду, не чуди што се и у њеној музици осећа занимљив спој џеза, попа и соула.

И даље ослушкујемо ваше жеље и предлоге које нам шаљете на и-мејл 3bojezvuka@rts.rs и остављате на Facebook страници "3 BOJE ZVUKA" и Twitter налогу "3BOJEZVUKA". Пратите нас и на званичном YouTube каналу https://www.youtube.com/channel/UCR5CVjXnYRq83NUDaZqpw_A.

Водитељ емисије је Бојан Перић, редитељ Миодраг Коларић, сценариста Дејан Цукић, а уредник Јелена Влаховић.

број коментара 0 пошаљи коментар