Сјај трулог новца

Сваког радног дана, у послепоноћном термину, на првом програму, у најбољем маниру "Династије" и "Даласа", улазимо у свет нестварно богате породице Дарлинг. Главни лик је адвокат, идеалиста, који мора да изађе на крај са недавним губитком оца, али и са породицом која можда има везе са том смрћу.

Позната изрека каже да је новац корен зла. И Ник Џорџ (Питер Краус) ће то сазнати из прве руке. Он је целог живота био у сенци Дарлингових, али сада, коначно, може да каже да има савршен живот. Све до нерасветљене смрти свог оца.

Дарлингови, изузетно богата и утицајна њујоршка породица, замолили су га да преузме посао свог покојног оца и постане њихов лични адвокат. Новац који иде уз то радно место, који би му омогућио да оствари своје највеће снове, само је једна страна медаље. Управо тај новац отвориће му врата и открити ружнију страну живота на високој нози.

Ников отац годинама је био правни саветник Дарлингових и добар пријатељ Трипа (Доналд Садерланд), главе породице, и његове супруге Летиције (Џил Клејбур). Када Ник добије понуду да прихвати очеву позицију, биће мучен конфликтом интереса.

Сјај трулог новца

Баш због посла који је обављао за Дарлингове, Ник је ретко виђао свог оца. Такође, био је у вези са проблематичном Карен, кћерком Дарлингових. Напослетку, он не жели да, попут свог оца, буде увучен у свакодневну драму Дарлингових.

Међутим, није сигуран да ће моћи да одоли плати од 10 милиона долара и чињеници да ће од свог потенцијалног газде моћи више да сазна о свом оцу. Ник прихвата понуду, али само под условом да никада не мора да лаже у њихово име (са чим његов отац није имао проблема).

Са тако високом платом долази и много неочекиваних послова. Поред тога што, на крају, прихвата да ради као правни саветник, Ник ће, неретко, имати улогу терапеута за Дарлингове, а понекад ће га сматрати и потрчком.

Због новог посла, највише ће трпети његова супруга Лиза (Зои Маклилан) и њихова помало размажена кћерка Кики (Клои Морец).

Заиста, Дарлингови захтевају даноноћни ангажман. Упркос апелима да се међусобно поштују, Трип, без имало гриже савести, вара Летицију са њеном бившом пријатељицом Натали (Тамара Фелдман). Њихов најстарији син Патрик (Вилијам Болдвин) довешће у питање своју политичку каријеру, када се упусти у везу са трансексуалком Кармелитом (Кендис Кејн).

Други син, свештеник Брајан (Глен Фицџералд), има ванбрачно дете и презире Ника. Карен, која иза себе има неколико бракова и воли алкохол, свима прича да јој је Ник био први љубавник.

Посебне невоље настају када се Ник спријатељи са Сајмоном Елдером, љутим ривалом Трипа Дарлинга.

Аутор серије је Крег Рајт.

број коментара 10 Пошаљи коментар
(среда, 26. јан 2011, 23:33) - Fan [нерегистровани]

Fanovi

Jel kraj serije bio u ponedeljak?

(среда, 26. јан 2011, 16:46) - anonymous [нерегистровани]

je l ono bio kraj

da li je ono bio kraj serije u poendeljak?

(уторак, 25. јан 2011, 20:18) - Dusan [нерегистровани]

Repriza

Ima li repriza sinocne epizode negde.

(уторак, 25. јан 2011, 14:17) - anonymous [нерегистровани]

opet

Jel sinoc bila zadnja epizoda ili su je opet prekinuli na pola????

(понедељак, 17. јан 2011, 18:32) - Pendzo [нерегистровани]

Repriza :(

Odlicna je serija:)Repriza fali!!!!!

(среда, 12. јан 2011, 21:47) - JA [нерегистровани]

Termin

Jel ima repriza ove serije? Jako je kasno a super je serija...

(недеља, 09. јан 2011, 15:23) - anonymous [нерегистровани]

Monika.

A,koji je to jezik sa kojim se vi sluzite Moni.

(недеља, 09. јан 2011, 14:44) - Moni [нерегистровани]

Sjaj trulog novca

wow perfect serija.I like thiss please termin je losa please na 17 - 18 - 19 casova please

(петак, 31. дец 2010, 01:21) - anonymous [нерегистровани]

Sofia Vergara

U seriji glumi Sofia Vergara kao Sofia Montoya!
Najlepsa zena sveta,bar je to bila devedesetih!
Kolumbija ima najlepse zene na svetu!

(понедељак, 27. дец 2010, 11:09) - zoran [нерегистровани]

Dobra

Dobra je serija ali je termin katastrofa!