Ви и Мира Адања-Полак

Гост у студију је проф. др Драган Делић, председник Здравственог савета Србије, који ће говорити о лиценцама за лекаре. Шта такве лиценце значе, колико коштају, зашто су важне, да ли стечена диплома лекара вреди без лиценце? И ко плаћа лиценце?

Видећете Марију Ристић, добитника прве награде "Еуросалона" на конкурсу "Моја софа". Њено дизајнерско решење биће приказано у студију.

У гостима је победник конкурса "Рубинштајн" у Паризу, Лука Јездимировић, који има 9 година. Његов таленат није остао непримећен.

У студију ће бити додељена виолина Оливери Матић, младој виолинисткињи из Лознице, сада у интернату Школе за таленте у Ћуприји, која је постигла запажене резултате на многобројним такмичењима, а није имала своју виолину. Сада ће је добити на поклон од Дивне Милорадовић из Деспотовца.

Случај стјуардесе Драгице Милановић, која се јавила на оглас авиокомпаније из Нигерије у Београду. Прича је то о лаковерности наших људи који се јављају на огласе не размишљајући о свим неугодним ситуацијама у којима се могу наћи у далекој земљи.

Александар Јовановић, новинар листа Прес, разоткрио је у својој колумни лаж Мартине Рајић, која се представила у медијима као девојка глумца Џералда Батлера, који је у Београду снимао филм Кориолан.

Елтон Џон ускоро долази у Београд. Биће то посебан музички догађај.

У студију су слике Небојше Ђурановића, после изузетно посећене изложбе у Београду.

број коментара 5 Пошаљи коментар
(петак, 04. јун 2010, 18:35) - katarina [нерегистровани]

POBEDNIK

Gospodjo Polak, svaka Vam cast sto ste u goste doveli mladog pijanistu Luku, Luka je pravi genijalac. Svaka Vam cast kako pronadjete prave goste za Vase emisije

(петак, 28. мај 2010, 17:06) - nada sarić [нерегистровани]

sve pohvale

Gospodjo Polak, sve pohvale za Vaše emisije, ova je bila posebna. Luka je stvarno CAR. Veliki pozdrav i sve najbolje u daljem radu

(четвртак, 27. мај 2010, 10:32) - anonymous [нерегистровани]

sve najbolje

Zaista divno...Bez reci.

(понедељак, 24. мај 2010, 11:26) - irena [нерегистровани]

bravo

Gospodjo Miro, hvala Vam za podršku mladoj, zdravoj i lepoj Srbiji. Želim Vam dug i uspešan život

(понедељак, 24. мај 2010, 00:47) - slavica [нерегистровани]

mladi pijanista

Poštovana godpodjo Polak, emisije su sjajne, ali ova je bila posebna jer ste zaista pronašli način da Vam se mladi pijanista Luka otvori i iskreno i oduševljeno odgovara na Vaša pitanja. Bila sam dirnuta do suza jednom sjajnom iskrenošću tog deteta i Vašim umećem da to dobijete od sagovornika. Svaka čast

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]