Војводина, између панка и шанка

Како Истра и Војводина пакују своје туристичке понуде и зашто је Нови Сад престоница српског панка, теме су емисије.

У овом издању Око магазина сазнаћете ко бира Истарско приморје као туристичку дестинацију, шта Истра нуди и шта о новом и старом у тој понуди кажу они који је осмишљавају.

Видећете још једну туристичку причу. Екипа Око магазина провозала је "круг по Војводини" са руским туристичким посленицима. Чућете шта странцима највише одговара у овогодишњој понуди, шта не пропуштају, али и које су им замерке.

Сазнаћете како изгледа криза у Грчкој из угла "београдских Грка". Са њима смо разговарали о предстојећој летњој сезони и шта би у њој могло да их спасе.

Водимо вас у престоницу српског панка - Нови Сад. Чућете зашто је панк преживео баш у том граду и како данас изгледа новосадска панк сцена.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 20. мај 2010, 19:16) - shakal zmijaNebeska [нерегистровани]

PUNK

Da je vise ovakvih tema bilo bi i manje nasilja
Svaka cast za dve zadnje teme ;)

(уторак, 18. мај 2010, 11:48) - anonymous [нерегистровани]

Bgd

Zanimljive teme, i zanimljivo poredjenje Istre i Vojvodine (posto ja njih smatram za najevropskije regione u HR i SRB), ako ove dve zemlje iko odvede u Evropu, onda ce to biti Istra i Vojvodina.
Obe regije su razvijene, prelepe, ima puno da se vidi i ljudi su otvoreni:)
Drago mi je da Srbi imaju dobre odnose sa Istranima, to je jedan od retkih delova HR gde srpski turisti ne dozivljavaju neprijatnosti.
Poz iz Bgd!

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]