Ви и Мира Адања-Полак

Гост у студију је Дарја Костић, која има 28 година и која је на вишегодишњој дијализи. На листи је чекања за трансплантацију. Чека донора за бубрег.

У очају од дугог чекања, обратила се преко интернета за помоћ и дошла у контакт са болницом у Јапану. Шта јој се све могло догодити, шта су јој предлагали? Како је могла бити обманута? Њена прича је корисна.

Милош Шобајић је у Печују изложио десетак својих радова у простору најстаријег државног универзитета у Мађарској. Изложба Шобајића наишла је на велико дивљење. Ко су ученици сликара Милоша Шобајића?

Палић је некада био бања о којој се говорило у Европи. Било је то место окупљања оних који знају шта је лепо, отмено и необично. До данас је Палић прошао тежак пут од запостављености и непрепознавања до примамљивог места за одмор и опуштање. Видећете Палић, па просудите сами.

Гост у студију је Иван Меденица, позоришни критичар, који говори о томе колико је критичар омиљен, колико је његово мишљење важно за представу, колико су људи спремни да га разумеју. Шта је све важно за објективно, а у исто време и лично мишљење?

У једном дану, видећете један необичнији Јерусалим - њујоршку Пету авенију посред старог светог града.

По скицама Оље Ивањицки, "Мона" припрема модну ревију. Оља Ивањицки је за живота приредила неколико модних ревија. Припремила је и ову, али је није дочекала. Ревија ће се одржати у понедељак, у Народном позоришту.

За "Ноћ музеја" у Београд стиже Јармила Весовић, сликарка из Париза, која ће имати изложбу у Београду, у галерији "Атријум".

После изложбе која је у Београду иницирана једним писмом Јоко Оно Титу, светска јавност је показала велико интересовање за пројекат мира, који је Јоко Оно, супруга Џона Ленона, понудила свету.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]