РТС ординација

Нова недеља и нове три теме у РТС ординацији. У кухињи ће здраве слаткише припремати Тамара Грујић, сазнаћете како се подочњаци могу средити и на крају ће 5 савета о имунитету деце дати педијатар и имунолог.

У првом делу емисије, Храна као лек, Тамара Грујић, познато лице РТС-а, припремаће два здрава слаткиша. Видећете како прави мафине и још један занимљив дезерт од ананаса. Она ће искрено говорити о томе како је поднела трудноћу као и како се сналази са својом недавно рођеном ћерком, Ленком. Здраве слаткише прокоментарисаће нутрициониста Марко Петровић.

У Ординацији ћете сазнати како код куће можете ублажити подочњаке, али и видети како изгледа један од третмана за њихово ублажавање. Како се у регију подочњака аплицирају такозвани филери хијалурона показаће др Светлана Богдановић Рашковић, специјалиста пластичне, етстетске и реконструктивне хирургије. Сазнаћете и које се све методе могу применити.

5 савета биће о имунитету деце. Врло корисне и употрербљиве савете даће проф. др Борислав Каменов, педијатар и имунолог. Он ће објаснити шта би деца у исхрани требало да избегавају, колико је пута годишње прихватљиво да се разболе, коју улогу имају пробиотици у стварању имунитета и још много тога.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ емисије је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]