Културни дневник

Поводом ауторског концерта 26. октобра у Атријуму Народног музеја, академик Иван Јевтић гост је Културног дневника.

Водимо вас на отварање 35. Београдског џез фестивала и премијеру представе "Нечиста крв" у обновљеном позоришту у Врању. Извештавамо са 64. Међународног сајма књига и најављујемо филм о Џуди Гарланд, који стиже у београдске биоскопе. О 51. Београдским музичким свечаностима, о дометима и пропустима Фестивала, у рубрици "Реч критике" говори Бранка Радовић, музички критичар. У Културном дневнику и о позоришту у Бечу - на сцени Бург театра изведена је представа "Мајстор и Маргарита".

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп-културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник Драгана Пантић
Реализатор Маја Мандић
Монтажер Бранислав Поповић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]