Јутарњи програм

Летња сезона је у пуном јеку и ако до сада нисте резервисали одмор, постоји могућност да то урадите по цени као да сте резервисали у предсезони - индивидуалним претраживањем и букирањем или ласт минит понудом. Који је најповољнији избор, како да обезбедимо летовање на најјефтинији а ипак сигуран начин и које су предноси али и мане ласт минит летовања.

На први поглед ситни здравствени проблем, као што је упала уха, лако може да поквари летовање. Ипак, то је најмања последица, како спречити а не лечити проблеме уха, грла и носа који могу да насатну током лета. Гошћа Јутарњег програма је др Љиљана Бањац специјалиста ОРЛ и аудиологије у КБЦ Бежанијска коса.

Ове године обежавамо два велика јубилеја везана за име Милутина Миланковића - 140 година од рођења и 110 година од доласка на Београдски Универзитет, односно у Србију. Наши гости су мр Славко Максимовић и проф. др Марко Иветић из Удружења Милутин Миланковић.

Док гледамо мушки ватерполо, причаћемо о женском. У гостима су нам шампионке Србије ватерполискиње Палилуле. Обећале су нам у овом истом студију пре пар месеци да ће поново доћи, али са пехаром. Ево, пехар је ту. Са нама је само део екипе: Теодора Рудић, Мила Глушчевић, Анђела Петровић и Кристина Миладиновић и тренер Филип Пешић. У гостима нам је и Тања Стевчић, организатор и директор манифестације "Belgrade beach waterpolo".

Наредног викенда у Лесковцу почиње седми Међународни Стрингс фестивал и летња академија музике. Трајаће до 27. јула. О посебности овогодишњег фестивала говориће, уредник музичког програма лесковачког културног центра Славиша Стевановић.

Водитељи: Сања Драгићевић Бабић, Миша Стојиљковић
Уредници: Зорана Живадиновић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар