Културни дневник

Гост Културног дневника је композиторка Александра Вребалов, поводом низа концерата и разговора о њеним делима у Сомбору и Новом Саду.

У Културном дневнику говоримо о међународној промоцији овогодишњег 53. Битефа у Бриселу, о рођендану Библиотеке Српске академије наука и уметности, као и о изложби Саве Шумановића у Дому Војске Србије.

Водимо вас на Арт бранч, на разговор о едицији "Предвиђање прошлости". Упознајемо вас са Габријелом Бабник, која свој роман "Интимно" представља у Београду, Крагујевцу и Врњачкој Бањи. Наша тема у рубрици "Реч критике" је представа "Јесте ли за безбедност?", инспирисана животом и активизмом књижевнице Биљане Јовановић.

Сваке вечери, од понедељка до петка, на Првом програму, после Дневника у 23, емитује се Културни дневник. Емисија је пресек најзначајнијих вести из уметности, културе, али и поп културе, дизајна, нових технологија... Новинари, дописници, сарадници РТС-а јављају се свакодневно са места најважнијих и најзанимљивијих догађаја. Културни дневник реафирмише професију критичара. Гости Културног дневника су водеће личности из света културе и уметности.

Уредник: Драгана Пантић
Реализатор: Сања Реџић
Монтажер: Бошко Новаковић

број коментара 0 Пошаљи коментар
Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]