Јутарњи програм

Вече и ноћ је обележио фудбал, дан ће славље победничког тима. И ми ћемо говорити о финалу Лиге шампиона, али и о Ролан Гаросу и мечевима наших тенисера.

Оне који не живе од фудбала, занимаће каква права од ове године имају сезонски радници и да ли су успели да се укључе у систем.

Проверавамо какво је здравствено стање мештана Зубиног Потока повређених у акцији РОСУ у уторак. За Јутарњи програм говори Др Милан Ивановић, директор КБЦ Косовска Митровица.

У протеклој недељи у породичном насиљу живот су изгубиле четири жене. Неке од њих убијене су пред децом. Јутрос питамо ко све и на који начин треба да се ангажује како би се болна сећања избрисала и како би та деца добила адекватне хранитеље. На какву помоћ државе ова деца могу да рачунају, питамо Драгана Вулевића из Министарства за рад, запошљавање, борачку и социјалну заштиту.

Од 1. јула на терен крећу инспектори који ће контролисати издавање "станова на дан". Хоће ли то смањити понуду смештаја или увести ред на туристичко тржиште?

У Залетишту и ове недеље сазнајемо да пут од добре идеје до профита може да буде забаван и без великих изазова. Уз то, добијамо бесплатни рецепт за укусан доручак.

Када од превода зависи живот, или здравље, они су ту. Преводилачко срце помаже онима којима је потребно лечење у иностранству. Они су наши гости око пола 9.

Проверавамо чиме нас Алан Форд забавља већ пола века и шта је све стало у, готово исто толико дугу каријеру, Срђана Марјановића и Маје Оџаклијевски.

Видимо се у 6.00

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар