Јутарњи програм

Ако 26. мај до сада нисте запамтили по нечем важном, ова недеља нуди вам такву прилику. У Јутарњем програму разговарамо са онима који ће овај датум памтити заувек.

Како се првих сати Битке на Паштрику сећају они који су у њој учествовали и победили чућемо око 7.30.

Европљани ће данашњи дан памтити по одлуци коју ће на изборима донети. Највећи број чланица ЕУ гласа баш данас. Шта они очекују од избора, а чему се ми надамо? Проверавамо и како протичу први сати гласања у Амбасади Хрватске у Београду.

Крај маја време је великих одлука за осмаке. Онима који се двоуме у вези са дуалним образовањем, јутрос нудимо додатна појашњења.

Проверавамо шта су тачно "зелене површине" и упозоравамо да, од сутра, и ако имате дилему да ли сте закорачили "у зелену ", казну од 25000 динара морате да платите. Како Комунална полиција објашњава разлоге за строже казне?

Почетак такмичења на Ролан Гаросу означава и почетак великог надања за навијаче у Србији. Јесу ли нам очекивања од Париза и тенисера реална?

Како изгледа посао из маште и зашто је баш Ана Костадиновић изабрана да га ради? После прве туре по Србији, а пре детаљних описа свих дестинација које обиђе, говори нам о том шта ми имамо од њеног посла из снова.

За прелазак из снова у јаву у "Залетишту" предлажемо идеје за добар бизнис, али и упознавање са рогатим рекордером тешким 1710 килограма.

Видимо се у 6.00

Водитељ: Нада Гогић
Уредници: Нада Гогић, Душко Николић

број коментара 0 Пошаљи коментар