Кухиња мога краја

У последњој епизоди серијала "Кухиња мога краја" упознаћемо Марију Радојичић која је због своје младости али и великог искуства у домаћинству које води са бака Надом и братом Петром, постала миљеница свих учесница ове сезоне.

Отвореног духа, Марија је брзо нашла заједнички језик са новим другарицама, можда зато што је детињство провела са баком због које је заволела и научила да кува. Пут који води ка селу Јазак, подно Фрушке Горе, за њу је био отворенији и шири од оних који воде ка светским метрополама и тим путем је изабрала да крене из Новог Сада по завршетку студија економије, јер како каже не би могла да замисли живот на другом месту.

Марија и њен брат баве се производњом сира. Марија је и организатор Новосадског ноћног базара малих произвођача, који је њеном упорношћу постао трацидионалан. Уз помоћ мајке за своје гошће је припремила традиционалан ручак, са предјелом названим "Ква, ква" неизоставним у сваком свечаном ручку у том крају.

У овој епизоди сазнаћете ко је победник шестог серијала "Кухиње мога краја". За све вас који редовно пратите овај серијал верујемо да неће бити изненађење. Свакако изненађење за наше учеснице били су специјални гости, њихове омиљене личности из света музике.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 29. мај 2019, 11:17) - Domacica [нерегистровани]

7 sezona

Poštovani,

Kada pocinje 7 sezona kuhinje moga kraja?