Јутарњи програм

За празнично јутро припремили смо све: шарена јаја, обичаје, најважније вести и савете за добар провод упркос облацима.

Пажња се са Пекинга сели у Берлин. Ипак, потписани споразуми и договорени пројекти заслужују још једну анализу. Најсвежије утиске из Кине преноси нам наш репортер.

Гужве на путевима претходних дана говоре нам да већина за празнике избегава Београд. Они који су остали уживају у полупразним улицама, мимоилазе се са страним туристима, или чекају у реду испред печењара.

Како славимо Ускрс, проверавамо и у храмовима широм земље, у Прихватилишту за децу и Родитељској кући. Домаћине на селу питамо да ли њима Ускрс почиње раније.

На Косово и Метохију не може, али помоћ наставља да прикупља и шаље. Које је ускршње обичаје усвојио, а који га још збуњују? Долази нам хуманитарац Арно Гујон.

Ко жели да постане полицајац? Многи, судећи по броју пријављених на Полицијско - криминалистички универзитет. Шта се од њих очекује, а чему се они надају? Интересовање за посматраче на будућим изборима је знатно слабије. Проверавамо зашто.

Ускршње рекордере тражимо у Мокрину. Пратили смо припреме и спремни смо за такмичење.

Рекордера Јована Симића упознали смо одавно. Заправо пре пет година када је покренуо прву хуманитарну акцију. Шта се у међувремену променило?

Гордана Лазаревић припрема се за концерт и пева нам за крај емисије.

Чекамо вас од 6.00

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 27. апр 2019, 22:01) - Srđan [нерегистровани]

Prijava javnog osvetljenja

U Žarkovu u ulici Živojina Lazića i Vladimira Matijevića danima nema uličnog svetla. Na prijavu kvara javnom osvetljenju dobio sam drzak odgovor da kvar postoji i da znaju ALI neće popravljati dok praznik ne prođe. Jel moguće da u mraku dočekujemo o Vaskrs !!! Molim Vas proverite i reaguje. Hvala !