Моја генерација "Z"

Премијера тридесетшесте епизоде РТС-ове игране серије "Моја генерација" под називом Самоодбрана, снимљене у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", на програму је у понедељак, 06. маја на РТС 1 са почетком од 22.05 часова. Серију су режирали Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Ова епизода има наслов "Самоодбрана" јер у њој Марија полази на часове самоодбране, како би се изборила са страхом и паранојом коју осећа од како је налетела на свог највећег фана. У томе јој помаже Мина, која већ годинама тренира борилачке вештине.

Милан се суочава са мајком, која све време зна да је његов отац ипак у Београду, али да једноставно неће да им се врати. Дарко, уместо да оде на тренинг, одводи Деану у биоскоп. У повратку кући, налећу на његовог бесног оца.

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић

Остале улоге: Небојша Рако, Ана Мандић, Милица Зарић, Слободан Бештић, Милош Влалукин, Катарина Жутић, Предраг Бјелац, Дарко Томовић, Владан Дујовић, Ненад Ћирић, Александар Ђурица, Данијела Угреновић, Стефан Ковачевић, Вања Милачић, Петар Стругар...

уредник серије: Марко Новаковић
редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић
сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
директори фотографије: Пера Поповић, Александар Иванчевић, Дарко Станојев и Горан Јанковић
сценограф: Биљана Нећак
костимограф: Андреа Самарџић
музика: Милован Бошковић и Иван Бон
монтажер: Бранислав Годић
производња: Радио-Телевизија Србије и Оригинал Филм, 2019. године

број коментара 0 Пошаљи коментар