Кухиња мога краја

Четврта учесница серијала "Кухиња мога краја" је Оливера Радичевић из Горње Краварице. Рођена и одрасла надомак Гуче у крају који је одувек привлачио туристе због домаће хране, одлучује да са супругом Владаном и широм фамилијом, девером и његовом супругом, оде у Русију и да тамо кроз кетеринг пренесе део српске традиције.

По заснивању породице, како су им ћерка и син расли, након неколико година, расла је и њихова и жеља деце за повратком у Србију.

Алексеј и Александра, наставили су високо школовање у Београду, а Оливера и Владан уз помоћ девера у Горњој Краварици, наставили су да се баве истим послом.

Оливера, хемијски техничар, бави се производњом домаћих сокова, хељде, узгојем поврћа а мушки део домаћинства производњом ракије.

Ова млада жена Русе је научила шта је то шашљик, а са истим жаром га је спремила и за своје другарице.

А чиме је додатно зачинила ручак и дочек, видећете у четвртој епизоди серијала "Кухиња мога краја".

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 14. апр 2019, 17:22) - Nada Broćić [нерегистровани]

Pozdrav Kravarici

Emisija iz Kravarice mi se jako dopala. Bilo bi sve savrseno da voditeljka, ili narator nije neprekidno nepravilno izgovarala ime sela. To nepravilno akcentovanje Kravarice je totalo pokvarilo utusak. Valjda je bar neko iz ekipe, producent, režiser, bilo ko mogao da se potrudi I nauči kako se pravilno izgovara ime sela Gornja Kravarica. Ovakve greške na javnom servisu ne bi smele da se dešavaju.