РТС ординација

Здраво недељно поподне у РТС ординацији почећемо припремом ручка са певачем Ненадом Кнежевићем Кнезом, затим ћете сазнати које су честе заблуде о целулиту и на крају Ви питате ендокринолога све у вези са дијабетесом и шећером.

У РТС ординацији за нацију певач Ненад Кнежевић Кнез припремиће белу морску рибу и салату од коморача, а водитељка Марија Поповић предложиће рецепт за посне слатке куглице од сувих шљива. Све о намирницима, али и јелима објасниће нутрициониста Јелена Аврамов, а даме ће од ње сазнати и које поврће може да помогне у ублажавању симптома ПМС-а.

Истине и заблуде биће о целулиту. Докторка Јоана Батсиалоу, специјалиста мезотерапије, естетске и антиејџинг медицине, објасниће зашто и мршаве особе могу имати целулит, који су начини да се он уклони, као и шта доводи до појаве целулита.

Ове недеље Ви питате ендокринолога проф. др Срђана Поповића из Клиничког центра Србије. Доктор ће одговарати на питања у вези са дијабетесом и шећером, а сазнаћете које намирнице штете панкреасу, у каквој су вези стрес и дијабетес, да ли инсулин доноси килограме и још много тога.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]