РТС ординација

Овонедељна РТС Ординација посвећена је психичком здрављу и стабилности. Исповест кошаркашице Наташе Ковачевић подсетиће вас на то да су свакодневни пороблеми занемариви у односу на здравствене. Научићете и како је могуће превазићи стес без стручне помоћи.

Скоро шест година после саобраћајне несреће у којој је изгубила ногу, кошаркашица Наташа Ковачевић говориће о томе како је психички превазилазила тешке тренутке, ко јој је био подршка и како није пала у депресију после тог немилог догађаја који јој је прекинуо каријеру.

У Ординацији ће докторка Весна Даниловац, НПЛ психотерапеут, показати на који начин се може превазићи свакодневни стрес, како се открива који догађаји и емоције праве непријатна осећања и како без лекова и стручне помоћи растеретити своју психу.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]