Јутарњи програм

Ми имамо разлога да славимо, а ви да се пробудите са нама.

У 33 године дружења у Јутарње програме стали су најзанимљивији људи, најшареније слике Србије, тешке судбине, подвизи и рекорди. Стале су све актуелне вести, први снимци са лица места и први коментари и анализе. Подсећамо се како је почело, ко нас је бодрио, а ко успоравао. Каква су сећања на "прво добро јутро", ко се тешко будио, а ко деценијама радостан у зору долазио на посао.

У овој слављеничкој емисији пратимо припреме и наступе атлетичара у Глазгову, музичара пред Беовизију, кошаркаша пред дерби.

Проверавамо кога ће нови туристички закони боље штитити, а кога више коштати.

Да ли је завршен ванредни инспекцијски надзор у Домовима за смештај ментално оболелих лица у Блацу и Тутину, питамо помоћницу министра за рад и социјалну политику Сузану Мишић.

Шта их је научило искуство, а шта могу да поделе са наследницима рећи ће нам два јутрошња саговорника. Они заједно имају 186 година.

Да ли се привредници и економисти спремају за Бизнис Форум, и да ли су копаонички угоститељи спремни за госте?

Упознаћете и породицу Ајдачић - светске путнике и авантуристе који су обишли 50 држава. Границе не познају, нити ко може да им их наметне.

Граница, ни препрека нема ни за Сарајку Нуджејму Софтић. Касно је, каже, почела да трчи, али на време стиже да испуни све своје циљеве. Чудни погледи на њену спортску опрему је у томе не ометају.

Будимо се и славимо рођендан већ од 6 сати.

Водитељ: Нада Гогић
Уреднице: Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар