Балканском улицом: Драгослав Шекуларац

У архиви РТС постоји један од ретких интервјуа који је пред камерама дао Драгослав Шекуларац пре више година за емисију Балканском улицом.

Ове недеље гледаоци ће се од срца смејати неодољивом, духовитом и шармантном човеку, једном од ретких који је заиста био легенда света. Уз ретке снимке његових утакмица Шекуларац је у овом интервјуу причао највише о женама, љубави и животном оптимизму.

Аутор Весна Дедић 

број коментара 2 Пошаљи коментар
(недеља, 03. феб 2019, 10:54) - anonymous [нерегистровани]

Podrska

Podrzavam ideju da se pokaze sve o Sekularcu Bio je takav imao prirodnog dara Jedan je bio takav kakav je on bio

(субота, 02. феб 2019, 11:38) - Стари Мића [нерегистровани]

Један је био Шекуларац

Ја се сећам његових дриблинга па и оне друге стране. Био је заиста један од најбољих дриблера сигурно Европе па можда и читавог света. Он је мало голова дао, што многе то и збуни, али је зато припремао. Једноставно је развукао противничку одбрану према средини терена и у одређеном тренутку је само набацио својим голгетерима, највише бомбардеру Бори Костићу. Зато а то је он заслужио да се сви његови филмови који постоје прикажу на РТС-у. Шекију ВЕЧНА СЛАВА.

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]