Знање имање

У новогодишњој емисији Знања имања дружимо се са домаћинима који су обележили претходну годину.

Говоримо о органској производњи и производњи биохране. Шта су наше шансе и како се прилагодити домаћем и европском тржишту. Овај пут о томе како заштити природне ресурсе  говори министар за заштиту животне средину Горан Триван.

У Винарији "Ковачевић" припремили су традиционални сремски ручак, а говоримо и о развоју еко-етно туризам. Ово је једна од ретких винарија која је почела са органском производњом грожђа и вина.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић
Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

број коментара 0 Пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]