Не дирај ми маму

Од понедељка, 17. децембра, радним данима од 22.00, Радио-телевизија Србије емитује нову урнебесну комедију "Не дирај ми маму". Ова хумористичка серија продукцијске куће "Фист" имаће десет епизода.

Прва епизода

Адвокати Сљепчевић и Ћоровић имају одређене финансијске проблеме. Будимир је забринут због казне од Пореске инспекције, а Златко јер има одређене коцкарске дугове. Решење својих проблема виде у Дики, која чува накит своје покојне ћерке. Стога њих двојица одлучују да опљачкају Дику. Међутим, у покушају пљачке затичу Дику како спава окићена са две киле накита.

Након овог неуспешног покушаја пљачке, Златко и Будимир ангажују Џевада Буку, приватног истражитеља, на пробни рад, са специјалним задатком да опљачка Дику. Међутим, ситуација се додатно компликује када се у стану појави прави лопов.

Будимир Ћоровић и Златко Сљепчевић су партнери адвокати. Будимир је био ожењен Златковом покојном сестром. Након што је остао удовац, са Будимиром у стану остала је да живи његова ташта Дика, дакле Златкова мама. Игром случаја, Златко остаје без стана и тако се формира нефункционална породица у једном стану: син, зет и ташта, односно - мама.

Место окупљања ликова из серије "Не дирај ми маму" је кафана Параграф 42. Кафана се налази преко пута зграде Суда и место је где се решавају закулисне правно-судске игре, али је то и позиција расплета разних породичних проблема.

Улоге: Бранко Ђурић као Златко Сљепчевић, Рене Биторајац као Будимир Ћоровић, Јасна Диклић као Дика Сљепчевић, Анђелка Прпић као Дуња Суновратило, Емир Хаџихафизбеговић као Иван Галијатовић, Адмир Гламочак као Керим, Драган Маринковић као Џевад Буква, Жељко Дувњак као Симо Шесто, Бранко Јанковић као Гедора, Роберт Крајиновић као Пушка, Саша Крмпотић као Фифа, Харис Бурина као Сабрија, Нермин Омић као Мандар, Алиса Бркић као Мија Ћоровић.

Екипа серије: Давор Пушић, продуцент, Елмир Јукић, редитељ, Феђа Исовић, сценариста, Миленко Ухерка, директор фотографије, Лејла Грахо, костимограф, Марио Ивезић, сценограф, Дино Шукало, композитор.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 24. дец 2018, 12:56) - anonymous [нерегистровани]

super serija

Dobra serija

(понедељак, 17. дец 2018, 19:14) - anonymous [нерегистровани]

Divno

'Bravo' za nase medije. Sve vise je jugo projekata, kao da nemamo pametnijih tema, a pritom je krajnje vreme da pocnemo da ih obradjujemo.