Знање имање

Почела је берба грожђа, и грожђе се слави у свим виноградима.

Наша екипа посетила је Баноштор и Сремске Карловце, два места које греју два сунца. Били смо и у Блацу код најбољег младог сточара из овог краја Марка Павловића као и у млекари "Лазар". Упознали смо Милутина Пантића који је успео да аронију спакује у теглицу и понуди је осим као сок и као прелив и намаз.

Уредник и водитељ: Јасмина Никитовић-Стојичић
Новинар: Драгана Попов

број коментара 0 пошаљи коментар
Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]