САТ: Које ауто-школе се укидају

За нешто више од месец и по дана почињу да важе нови, компликованији прописи за ауто-школе, а емисија САТ ексклузивно сазнаје да одлагања више неће бити.

То значи да ће оне школе које не могу да обезбеде веће, скупље и компликованије полигоне, оне које на свим возилима немају "абс" систем против блокирања точкова и сви они који не могу да обезбеде оптерећење у камионима на којима раде обуку - морати да престану са радом. Данас покушавају да разјасне ову компликовану ситуацију и са представницима полиције и ауто-школа дођу до одговора шта ће бити са онима који управо похађају обуку.

Такође, ексклузивно показују и први серијски мерцедес на струју - модел "EQC", а у рубрици Представљамо тестирали су ладу "весту крос".

Први пут поклањају пажњу и циклотуристима. Гледаоци ће видети прву из серије репортажа о занимљивим бициклистичким рутама по Србији.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је недељом у 01.40 часова на Првом програму

број коментара 0 пошаљи коментар
САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]