САТ: Шта се све сме по новом закону

Емисија САТ ексклузивно открива када почиње мерење просечне брзине од Суботице до Београда и од Београда до Ниша.

Ипак, главна тема су измене Закона о безбедности саобраћаја, које су створиле бројна питања и недоумице. Многа правила су неповољнија, а казне оштрије, па је емисија САТ позвала у госте представника МУП-а који одговара на сва питања постављена путем друштвених мрежа.

Сазнаћете да ли полиција избегава кажњавање возача скупих аутомобила, због чега су млади возачи ограничени на слабије аутомобиле, како деца морају да се возе у аутомобилу, која возила могу да се претичу и преко пуне линије, као и одговоре на још много занимљивих питања која су поставили гледаоци.

У рубрици Представљамо детаљно су тестирали нову Нисанову "микру".

Реприза емисије је недељом у 00.30 часова и уторком у 11.00 на Другом програму.

 

број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 29. мај 2018, 09:13) - Dare [нерегистровани]

međunarodna dozvola za Grčku 2018

Poštovani da li je za 2018 potrebna međunarodna dozvola za Grčku?

(уторак, 24. апр 2018, 14:52) - anonymous [нерегистровани]

Istekle dozvole

Nije reč o vozačkim nego o saobraćajnim dozvolama. Zvanično - problema nema i nije bilo. Sve ostalo je pitanje pojedinačnog slučaja o kome se ne zna dovoljno

(уторак, 24. апр 2018, 07:05) - Dejana Jovanovic [нерегистровани]

Ulazak u CG sa isteklom saobracajnom dozvolom

Postovani,
Volela bih da proverite informaciju da li je bilo problema prilikom ulaska u CG sa isteklim vozackim dozvolama uz prilozenu potvrdu MUP RSrbije da im se produzava vaznost od dve godine. Unapred hvala.

(недеља, 22. апр 2018, 08:39) - anonymous [нерегистровани]

SAT

Ni jedno vozilo ne sme da se pretice kod pune linije, pogotovo ako je dupla. Ima razloga zasto te linije postoje, a to je los pregled. Da li mozete da garantijete da se nista nece desiti?

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]