Упитник

Рат у Сирији - свет на ивици рата?

Који су узроци, карактер и последице недавног бомбардовања Сирије? Какав је војни, а какав политички аспект напада? Шта је суштина глобалног сукоба САД и Русије и да ли је светски рат заиста један од могућих исхода овог сукоба? Које су могуће последице за Србију?

На ова и друга питања говоре гости Иво Висковић, професор Факултета политичких наука у Београду, Мирослав Лазански, војнополитички коментатор Политике и Јелена Милић, директорка Центра за евроатлантске студије.

Аутор и уредник емисије: Оливера Јовићевић

број коментара 2 пошаљи коментар
(уторак, 17. апр 2018, 22:33)
anonymous [нерегистровани]

Jedna od boljih emisija

Gospodin Lazanski precizno poput lasera dao analizu i izneo neosporne cinjenice svaka cast.

(уторак, 17. апр 2018, 21:41)
Mara [нерегистровани]

Neubedljiva Jelena

Bez Lazanskog bi bila emisija naravo promasena i nezanimljiva. A Jelena Milic,kao i svaki put i sada neubedljiva, nesigurna, uplasena, sad je dobila zadatak i da pljuje po Asadu, tako da joj porucite da joj je slaba misija ubedivanja srpskog naroda o milosrdnim akcijama. Sa Lazanskim na crtu ne moze da izadje samo se izblamira. A Lazanskog obavezno zovite svaki put, u Srbiji trenutno nema boljeg , informisanijeg i interesantnijeg novinara od njega na ovu temu.

Упитник Упитник

Аутор:
Оливера Јовићевић

Емисија Упитник аутора и уредника Оливере Јовићевић политички је ток-шоу који отвара све теме важне за Србију и њене грађане, без амбиције да пресуђује или сугерише решења. [ детаљније ]