Ово је Србија

Сетва шећерне репе касни због расквашеног земљишта. Да ли то значи да ће бити засејано мање него лане, проверава Симо Будимир.

На шабачком Сајму пољопривреде представља се више од 120 излагача из целе Србије, а први пут, на сајуму ће се представити и Словенци. Сајам је после новосадског, највећи у нашој земљи, и за два дана очекује се више од 10.000 посетилаца. Извештава Ненад Томашевић

После скоро пет месеци, колико је трајала комплетна реконструкција, Инфективно одељење Опште болнице Лесковац примило је прве пацијенте. Отварањем је решен и велики проблем смештања оболелих од малих богиња.

На  Факултету инжењерских наука у Крагујевцу, четрдесетак средњошколаца - полазника еколошких радионица - обрађује актуелне теме: управљање отпадом, обновљиве изворе енергије и друге. Са децом и професором разговарала је Зорица Ковачевић.

Пратите нас на Јутјуб каналу и Фејсбуку

Уредници емисије: Драгана Живојновић и Љиљана Ивановић
Водитељка: Драгана Анастасијевић
Одговорна уредница Редакције Дописништва:
 Гордана Јаковљевић 

ovo_je_srbija@rts.rs  

 

 

број коментара 0 пошаљи коментар
Ово је Србија Ово је Србија

Аутор:
РТС

Свеобухватна слика свакодневице у Србији, из градова и најудаљенијих места, о будућности којој стремимо и прошлости која нас учи, кроз репортаже и директна укључења са терена. [ детаљније ]