Узми рачун и победи

Друго извлачење награда у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи", биће одржано у суботу, 10. марта 2018. године на Првом програму РТС-а, са почетком у 17.30 часова.

У директном телевизијском преносу вредне награде ће извлачити Снежана Савић, Александар Срећковић Кубура, Александар Радојичић, Лена Богдановић, као и џез певачица Лена Ковачевић.

До сада је пристигло чак 2.626.081 коверти, а само током јучерашњег дана грађани Србије послали су више од 200 хиљада коверата. Гости ће из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику извући срећне добитнике двособног стана, површине 52,53m2 у насељу Браћа Јерковић - "Падина", 12 аутомобила FIAT 500L и 20 робних ваучера који се могу користити у продајним објектима "Техноманија д.о.о" и "Gomex d.o.o.".

У емисији ће учествовати и гости из привреде који ће, између осталог, говорити на тему сиве економије, борбе против исте и значају ове наградне игре и кампање за целокупну акцију.

Извлачење свих награда надзираће петочлана Комисија наградне игре "Узми рачун и победи". У другом извлачењу моћи ће да учествују фискални рачуни и слипови који су пристигли до петка, 09. марта 2018. као и коверте послате за прво извлачење.

Имена добитника биће објављена у дневном листу "Политика" у року од 3 дана од дана извлачења, као и на интернет страницама Владе Републике Србије http://www.srbija.gov.rs/ и наградне игре www.uzmiracun.rs и Радио-телевизије Србије http://www.rts.rs/

Наградна игра "Узми рачун и победи 2018." део је едукативне кампање у Години борбе против сиве економије, чији је циљ подизање свести грађана и привреде о значају сузбијања сиве економије, стимулисање безготовинских плаћања и јачање мотивације за поштовање прописа. То је једна од мера Националног програма за сузбијање сиве економије.

Водитељи: Кристина Раденковић и Слободан Шаренац.

број коментара 0 пошаљи коментар