САТ: Ради као дизел, троши као дизел, а иде на бензин

У овонедељном издању емисије, гледаоци ће ексклузивно видети причу из Португалије, где се екипа САТ-а упознала са новим револуционарним Маздиним бензинским мотором који ради по принципу дизела.

Биће речи и о томе како да неко ко је у Србији преправио аутомобил или конструисао потпуно нов, без посебних проблема прође испитивање и стигне до регистрације.

Видећете који новитети се спремају за салон аутомобила у Женеви, али ћете и чути у коју нову авантуру крећу момци из Бечеја, који су прошле године "југом" стигли до Монголије.

Рубрика Представљамо доноси детаљан тест фолксвагеновог "т-рока".

број коментара 3 пошаљи коментар
(недеља, 04. мар 2018, 13:20)
anonymous [нерегистровани]

...

Nisu otisli u Portugaliju na izlet, nego zbog reportaze pomenutog modela.

(недеља, 04. мар 2018, 10:30)
Ivan Zgrozeni [нерегистровани]

Koliko mi je poznato

dizel motori mogu da sagorevaju benzin, ulje pa cak mogu da se pogone i gasom. Svojevremeno sam imao Golf sa dizel motorom. Za zimske uslove fabrika je preporucivala da se u rezervoar sipa 10% benzina posto dizel zna da se "smrzne" (da bi se povecao viskozitet). Tada treba biti oprezan jer je smesa zapaljiva kao i benzin.

(недеља, 04. мар 2018, 09:55)
anonymous [нерегистровани]

sat

za jednu pricu iz portugalije mozete da napravite deset prica iz srbije. koga jos interesuje portugalija kad ni svoju zemlju nismo u potpunosti upoznali. obidjite banje, planine, odmaralista. upoznajte nas sa putevima do njih.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]