РТС oрдинација

У новој РТС ординацији сазнаћете како изгледа психолошка борба са карциномом, шта је рефлексо терапија, а биће и разјашњене многе заблуде о простати. Сазнаћете и шта од намирница утиче на добро, а шта на лоше расположење.

У првом блоку РТС ординације чућете многе охрабрујуће исповести оних који су победили рак. Колико је психолошка борба и подршка важна објасниће психолог из Института за онкологију и радиологију Србије. Како се два пута изборила са карциномом, колико је психички било тешко откриће певачица Нада Обрић. Потресна, али и охрабрујућа прича стиже од шампиона Европе у кик боксу, Стевана Живковића. Он је победио рак бубрега који га је затекао у сред каријере у двадесет петој години живота.

Истине и заблуде о простати разјасниће др Зоран Џамић, уролог и директор Клинике за урологију КЦС. Сазнаћете која храна не прија простати, шта указује на проблем, када би требало отићи на преглед и још много тога.

У Ординацији виши физиотерапеут, Сузана Милетић, показаће како изгледа рефлексо терапија стопала, а сазнаћете и који део стопала представља који орган.

У блоку Храна као лек нутрициониста Ђорђе Пејић објасниће које намирнице поправљају расположење, а које утичу на њега.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

И током ове, треће ТВ сезоне, која стартује од октобра 2018, доказани врхунски стручњаци ће на једноставан начин презентовати информације о унапређењу и одржању здравља, о новим методама лечења и дијагностике... [ детаљније ]