Торо

Торо је бивши робијаш, одлучан да после петогодишње затворске казне започне нов, поштен живот. Али не лези враже... (Toro, 2016)

Да је лакше поново набацити лисице него их скинути са руку, подсетиће га рођени брат Лопез. Управо онај који га је оставио на цедилу, кад су заједно са старијим братом пали током последње пљачке. Торо је завршио иза решетака, док им је брат платио главом. Једног дана Лопез се појављује на његовом прагу с молбом да му помогне да врати мафији новац који јој дугује. Торо ће га најпре најурити, решен да остане на путу преображења.

Али кад му гангстери киднапују братаницу Диану, Лопезову малолетну ћерку, Торо одлучује да се врати у свет насиља, опасности и бекства. Следи 48 сати вртоглаве јурњаве, препуне пуцачине и акције од које застаје дах, по прелепим пределима Андалузије, зачињене шпанским гитарама и неодољивим фламенком... Прошлост је дошла да наплати стари дуг.

Улоге: Марио Касас, Луис Тосар, Ингрид Гарсиа Џонсон...
Режија: Кике Маиљо

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 09. јан 2018, 06:16)
Spanac [нерегистровани]

Spanski filmovi

Hvala mnogo sto pustate spanske filmove. Mogli biste pustiti: Mar adentro, El orfanato, Contratiempo, Relatos salvajes, Tres bodas de mas... Takodje biste mogli pustiti i ciklus filmova Pedra Almodovara. Srdacan pozdrav!