Зашто је смењен Муслин? 

Прошло је више од 10 дана, али главе се још нису охладиле. Србија је одиграла прву утакмцу без Славољуба Муслина. Селектора који је тим одвео на светско првенство, прво велико такимичење после 8 година. 

На последњем великом такмиченују, репрезентација србије била је 2010, кад је тим на светском првенству у Jужној Африци водио Радомир Антић.

Од тада су се мењали селектори, али репрезентација није успевала да се пласира ни на једно такмичење, најпре на Европско првенство 2012, па на светско 2014, па опет на европско 2016. У квалификацијама за Светско првенство у Русији 2018. године тим Славољуба Муслина завршио је на првом месту.

За протеклих 90 година Немачка је променила 10 селектора, исти број селетора Србија је променила за последњих 10 година. Ипак, ако сви успешни селектори личе један на другог, сваки неуспешан је неуспешан на свој начин.

Стеван Костић истраживао је да ли је Славољуб Муслин био успешан или неуспешан селектор, зашто је смењен, да ли се инатио непозивањем најбољих младих фудбалера у репрезентацију и ко ће да буде нови селектор.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 11. нов 2017, 17:41)
Smenila ga srpska zavist: [нерегистровани]

Ako ne mogu biti uspešan kao ti,

učiniću sve da ti budeš loš kao ja!

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]