САТ: Смола у ауто-гасу поново на провери

Проблем са црном смолом у аутомобилима који користе ТНГ још увек није решен, али емисија САТ је на трагу узрока проблема и коначног решења.

Ове недеље креће у акцију са сервисима, инспекцијом и акредитованом лабораторијом којом ће се показати да ли и у којим узорцима горива постоји проблем са којим се возачи суочавају. У првој од две емисије које ће се бавити овом темом чућете како су купци натерали произвођаче на промене и какве се то велике новости везане за ТНГ најављују већ у наредним месецима. Видећете и како се проблем са смолом препознаје у току вожње и колико коштају поправке.

У репортажи из развојног центра Тојоте у околини Брисела, сазнаћете како овај јапански произвођач види будућност аутономне вожње.

На викенд-путовање воде вас у Зорнића кућу, а у рубрици Представљамо возили су пежо „308".
број коментара 2 пошаљи коментар
(петак, 17. нов 2017, 01:14)
Goran [нерегистровани]

putokaz

Na ulasku u Nis sa autoputa Nis jug na kruznom toku ne postoji nikakav putokaz za sva cetiri pravca i to je tako vec 2-3 godine.

(понедељак, 13. нов 2017, 12:50)
Огњен [нерегистровани]

У емисији ...

се говори да је промет ТНГ у Србији последње време опао. Као разлог се наводи да је то због појаве ове смоле у системима. У реду вероватно има и тога, али основни разлог је што се ова држава труди да на све начине оглоби возаче, уместо да их мотивише да користе гориво које је еколошки прихватљивије. Овде пре свега мислим на ре-атестирање. Да ли возила која користе само бензин или само дизел иду на овакву врсту провере? Зар није довољно једном проверити да ли је систем добар, издати атест и након тога све спада у редовно одржавање. Мој следећи ауто сигурно неће бити са ТНГ баш због тога.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 26 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]