Луда ноћ

Музички шоу програм "Луда ноћ" води нас у време незаборавних догађаја наше музичке сцене и великих филмских и серијских хитова.

У емисији ће се изводити евергрин нумере, захтеваће се од певача да одговоре на бројне задатке, прошетаћемо се кроз најлепше народне песме, а видећемо и глумачке способности учесника емисије...

Гости су легендарне ТВ звезде, глумци, певачи, јавне личности које су уживале неподељене симпатије аудиторијума у Србији и бившој Југославији. Музика у емисији се изводи уживо, укључујући певачке и плесне нумере. У свакој емисији учествује плесна група која својим кореографским нумерама или као пратећи сегмент ствара посебни амбијент.

У петој емисији, два нова тима се надмећу у певању и игри: Јелена Томашевић, Џенан Лончаревић и Душан Свилар са једне и Фрајле, Никола Роквић и Бане Лалић са друге стране. Специјални гости су Борис Новковић, Корнелије Ковач и хор "Колибри".

И ове недеље од 21 сат уживаћете у музици која је преживела суд времена и која и данас живи. Водитељи емисије су сјајни глумачко-водитељски парови Драгана Косјерина, Марко Живић, Марија Вељковић Миловановић, и Гордан Кичић.

Уредници емисије су Ања Рогљић и Урош Марковић, а редитељ је Игор Басоровић.

број коментара 1 пошаљи коментар
(недеља, 12. нов 2017, 22:51)
Bulatović [нерегистровани]

Luda noć

Koncepcija emisije je za svaku pohvalu. Upravo ovakva emisije je zaštitni znak RTS.
Ako je "prava muzika" prioritet,onda je postignut programski cilj.Nedelja veče je,veče
pravih vrednosti.