РТС ординација

У новој РТС ординацији за нацију чућете исповест глумице Сузане Петричевић која је победила рак дојке. Поред те важне теме биће речи о пародонтопатији, сазнаћете који се органи виде ултразвуком стомака, а на крају припремамо здрава и лака јела.

У првом блоку РТС ординације биће речи о раку дојке. Сузана Петричевић ће искрено говорити како је превазишла ову болест. Од хирурга-онколога др Дарка Здравковића из КБЦ Бежанијска коса, чућете да ли су у већем ризику мање или веће дојке као и друге корисне информације.

Често кажемо пародонтоза, али се правилно каже пародонтопатија. Истине и заблуде о њој разјасниће професор Стоматолошког факултета, др Дејан Марковић.

У Ординацији др Виктор Огњеновић објасниће шта се види ултразвуком стомака. Чућете који органи све могу имати каменчиће и када полипи нису опасни.

У блоку Храна како лек нутрициониста Зорица Костре припема ћуретину са келерабом и здрав дезерт од кестена.

Аутор и водитељ је Марија Поповић, а редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

И током ове, треће ТВ сезоне, која стартује од октобра 2018, доказани врхунски стручњаци ће на једноставан начин презентовати информације о унапређењу и одржању здравља, о новим методама лечења и дијагностике... [ детаљније ]