Око: Војислав Шешељ

О председничком програму, односу према региону, мигрантима, Европи, Русији...

Од 11 председничких кандидата њих десеторица дебитују, први пут се кандидују за председника Србије док је Војислав Шешељу ово шеста кандидатура. Једанпут, пре тачно 20 година је и победио Зорана Лилића али ипак није постао председник Србије. Колико се од тад променила политика а колико он сам?

Кога доживљава као ривале а кога као савезнике у борби за место председника Србије? Кога ће у случају победе да предложи за председника Владе; да ли ће у случају да постане председник да поднесе оставку на место председника Српске радикалне странке?

Какву би политику, ако постане председник Србије водио према региону; како гледа на ситуацију у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Македонији?

Како гледа, на пример на Мађарску, на мађарску политику према мигрантима али и на економску политику Виктора Орбана? Шта мисли о Вишеградској групи у оквиру Европске уније, променама у Европи, предстојећим изборима у Француској и Немачкој?

Аутор емисије: Горислав Папић

број коментара 0 пошаљи коментар
Око Око

Аутор:
Горислав Папић, Весна Дамјанић, Јелена Обућина, Драгана Игњић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]