Мира Адања-Полак: Ексклузивно

Тајна смрти Јосипа Броза Тита

У време болести Јосипа Броза Тита млад војни лекар смештен је на дужност дежурног лекара поред постеље Јосипа Броза Тита који лежи у болници у Љубљани. Лекар од поверења мајор Др Миломир Станковић испуњава наређење оставља своју жену у Београду и не виђа је 6 месеци, јер је на поверљивом задатку. Долазе лекари, преписују терапије, он седи, мери притисак и ординира све што чувени лекари преписују као спасоносну терапију.

Др Миломир Станковић седи поред кревета свог Маршала и све записује, све слуша и све пише. Требало му је све ово време да проговори и да напише књигу "Тито између живота и смрти" и да све забележено у једну свеску исприча и све виђено каже у камеру.

Током интервјуа у његовом дому у Београду Мира Адања Полак иако има утисак да добија исповест овог човека зна да овај лекар није рекао све. Ауторитети око њега нису му више бранили да говори, али је знао да по службеној дужности таква исповест не би никоме користила, јер се зна шта значи рано проговорити.

Чућете шта се све догађало у Словенији док је Тито лежао а ми добијали саопШтења.
Ко су били лекари који су давали мишљења? 
Зашто је Др Станковић тек сада проговорио?
Шта на све каже његова жена?
Видећете и фотографије које до сада нисте имали прилике да видите.

Аутор Мира Адања Полак

број коментара 5 Пошаљи коментар
(понедељак, 31. окт 2016, 09:48) - Ankicaanonymous [нерегистровани]

Emisija Mire Adanje Polak

Gledala sam ovu Vašu poslednju emisiju i zaista je fantastićna, uostalom kao sve Vaše emisije. Uglavnom ih ne propuštam.
Emisija o smrti Josipa Broza Tita je odlićna, ali suviše kratka! Baš mi je žao!
Pozdravljam Vas, Ankica!

PS. Pitam se zašto su Vam promenili termin emisuje, da bi u tom terminu išle neke druge stvari, koje ne zaslužuju da Vi odete na 2. program i to nakon toliko godina Vašeg rada. Ne znam ko će Vs naslediti, kada jednog dana odete u penziju!

(недеља, 30. окт 2016, 20:08) - anonymous [нерегистровани]

Desavanja u Mostaru

Zavisi dali si bio vojnik ili oficir A sta je pa moglo da se desava u Mostaru A ako nesto bas znas a ti reci sad bar niko ne brani.

(недеља, 30. окт 2016, 16:03) - anonymous [нерегистровани]

Реприза?

Да ли неко зна када је реприза емисије?

(недеља, 30. окт 2016, 14:25) - anonymous [нерегистровани]

kaži nam

Ajde kaži nam bar malo to u vezi Mostara. Baš me to interesuje.

(недеља, 30. окт 2016, 08:43) - Radovan [нерегистровани]

Prolaznost

Sudbine ljudi su različite. Josip Broz je mnogim tajnama obavijen. počev od porekla pa do ukupne uloge istorijske i političke koju je imao. I oko njegove bolesti i smrti se mnogo sta pisalo. Ja sam tada bio u JNA u Mostaru.Nemogu Vam ni reci sta se sve desavalo.

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]