Мира Адања Полак и Ви

Смрт глумца Милорада Мандића Манде била је изненадна, али кажу да изненадне смрти нису тако честе и да увек човек има знаке који упозоравају да нешто није у реду, али на њих не обраћа пажњу. О томе говори проф. др Ненад Илијевски васкуларни хирург.

Новинар Наташа Мијушковић је гост у студију после интервјуа са Колиндом Грабар Китаровић, председницом Хрватске. Питамо је како се осећала и колико је унапред знала за тај интервју и како се све догодило?

У студију је Неда Кнежевић, директор Музеја историје Југославије и од недеље отвара све депое у којима се налазе поклони, писма, предмети које је Тито добијао за живота. Ти депои су сада сређени и посетиоци ће од понедељка моћи да све то виде.

Роксанда Илинчић долази у Београд где ће у Белом двору бити одржана модна ревију из њене најновије колекције. Ову добротворну ревију организовали су принцеза Катарина Карађорђевић, Студио Клик и Скупштина града.

Емили Доемер, унука Карла Малдена, дошла је први пут у Европу. У Београду личне ствари свог деде Карл Малдена поклања Југословенској кинотеци која оснива легат овог великог глумца који никада није заборавио Србију - земљу својих предака.

Ружица Врањковић новинар која је својим репортажама пратила Железару Смедерево пуних 26 година, током посете председника Кине и успешно завршеног уговора са Кином има и личну сатисфакцију да је посао новинара вредан труда.

Проф. др Ђуро Ђуровић, директор Београдске Пословне школе слави 60 година постојања ове високе школе струковних студија која је прва увела пре много година дуално образовање. Сада они шаљу своје ђаке у Немачку, Русију, а ускоро и у Кину.

Гост у студију је Давид Лауфер Швајцарац историчар, писац и публициста који дуже време живи и ради у Београду. Велики  је познавалац уметности који се бави препознавањем младих талената и указује на велики уметнички потенцијал Србије.

У студију су фотографије Дине Јонсен из књиге "Скривена лепота" и платно сликара Драгана Бибина.

број коментара 0 пошаљи коментар