Мира Адања Полак и Ви

Шта је то индивидуални стечај или лични банкрот? Како изаћи из дугова? Да ли ће то бити могуће код нас?

Гост у студију је Вук Радовић, ванредни професор Правног факултета у Београду, који је о томе написао и књигу пре десетак година.

Недавно су се у Мостару окупили потомци познатих мостарских трговачких породица Билић, Докић, Јелачић, Пешко и Шаин, које су биле некада окосница економског и културног препорода. Сви они су данас расејани по свету, али су кумови једни другима преко сто година. Мостара се сећају са топлином. Ових дана су се окупили, како се веза са Мостаром никада не би прекинула.

Упознаћете Милоша Карадаглића, младог гитаристу из Црне Горе, који је направио завидну каријеру у Великој Британији. Његов концерт у Ројал Алберт холу у Лондону привукао је велику пажњу.

У студију је Невена Ристић, која у серији РТС-а "Бићемо прваци света" игра
новинарку на почетку каријере. Својом глумом верно преноси сав ентузијазам и
труд који новинар улаже на повереном задатку.

Гост у студију је инг. Часлав Максић, судски вештак за информационе технологије , говори о томе да данас нема злочина у који није укључена електронска информација. Говори о тешкоћама свог позива и ономе о чему мало знамо.

Пред долазак председника Кине у Србију, приказујемо недавни боравак Мире Адање-Полак у Кини, који дочарава ову земљу. Приказује обичан живот великих градова, где су и наши људи нашли посао, и који живе и раде у Кини већ дуже време.

Шта значи бити признати сликар, а бити у браку са амбасадором? Колико то помаже, а колико одмаже Мајди Зорко Гаспарић, чији је супруг амбасадор Словеније у Србији?

Слике у студију излаже Мајда Зорко Гаспарић.

 

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]