Мира Адања Полак и Ви

Сигурно се сећате младе жене лекара Бојане Срајер која је била лекар без посла и која се запослила на бензинској пумпи.

Бојана је поново у студију јер је после гостовања у програму добила посао.

Једна монографија која ми је послата у телевизију одвела ме је у дом Александра Перовића који је сакупио слике свог оца Војислава Перовића акварелисте и издао монографију како би његове девојчице што дуже памтиле свог деду. Толико је ретко видети такву породицу и зато вам доносим ту репортажу.

Ретко се говори о анестезиолозима. Они држе живот пацијента у својим рукама током интервенције и у данима интензивне неге све док се пацијент не опорави. Анестезиолог који даје анестезију одраслом човеку не може да даје анестезију детету ако за то није посебно обучен. О томе говори проф. др Душица Симић дечији анестезиолог са Дечије Универзитетске клинике у Београду која председава у Светској федерацији свих анестезиолошких удружења у свету.

Драган Мићановић је глумац великог талента и ретке сензибилности. Често га гледамо у разним остварењима, о њему слушамо у иностранству где одлази по позиву, али о себи ретко говори суштински. Интервју са њим припреман је дуго и полако а ви ћете просудити да ли је прави и редак.

У Београд долази индијска уметница Анурадха Пал са својим оркестром перкусиониста да одржи концерт 22 марта.

Кеси Атина живи у Лос Анђелесу. Послом је дошла у Београд да као врсни фоторепортер слика Квинси Милера, некада НБА играча а сада кошаркаша Звезде. Ова млада девојка остварила је свој амерички сан и постала ексклузивац која једино има права да снима приватни живот кошаркашких светских звезда. Отац јој је Американац а мајка са наших простора али никада нису били у Србији.

У Београду је одржана изложба мачака где су своје љубимце поносно приказали власници најређих и најскупљих врста из наше земље, Блиског истока и Европе. Чућете њихове власнике.

Видећете у емисији и ко је све добио инструменте које су поклонили гледаоци, јер им више не требају, пошто на њима нико не свира. Инструменте поклањамо талентованој деци. Ако и Ви имате неки инструмент јавите нам да га преузмемо.

Два дана посете принца Чарлса и Војвоткиње Камиле.

У студију су слике Милоша Собајића који ових дана има и своју изложбу у галерији "Атријум" Библиотеке града Београда.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(понедељак, 21. мар 2016, 00:21) - anonymous [нерегистровани]

Iskrene čestitke

Božanstvena emisija, prepuna dobre, pozitivne energije! Hvala Vam najlepše...

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]