Задња кућа, Србија у првим кућама

Нови серијал Задња кућа, Србија приказаће породице које су успеле да задрже децу у провинцији. Од сточара, воћара, преко произвођача сапуна до оних који праве штипаљке.

У овом делу ове серије (која се, иначе, бави умирањем српске провинције и одласком младих) видећете потпуно другачије приче од досадашњих.

После пет година приказивања црне демографске слике Србије и прогноза за будућност земље ова полусезона прича шта једна породица мора да уради да би данас преживела. Свака епизода ће имати централну тему, а то је особина коју породица мора да има да би опстала у ово доба.

Тако ћете у полусатним емисијама видети фамилије где неку одликује рад, а неку сналажљивост, друге храброст, а неке стрпљење или слога. Иста екипа планира у будућности потпуно нове теме и заокрет ка позитивнијим странама Балкана.    

Аутор: Милан Поповић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 12. мар 2016, 16:44) - Rade Markovic [нерегистровани]

Hocemo nastavak!

Samo napred Milane, meni je ovo jedan od najzanimljivijih emisija na RTS-u, kako ljudi zive po selima svakog coska Srbije. Svaka cast!

Задња кућа, Србија Задња кућа, Србија

Аутор:
Милан Поповић

Нови серијал Задња кућа, Србија приказаће породице које су успеле да задрже децу у провинцији. Од сточара, воћара, преко произвођача сапуна до оних који праве штипаљке. [ детаљније ]