Мира Адања Полак и Ви

Шта нас плаши и колико страх управља нашим животима? Да ли се страхови наслеђују? Гост у студију је проф. др Владимир Дилигенски, неуропсихијатар из Болнице "Драгиша Мишовић" у Београду.

Да ли је грип толико присутан да се о њему непрестано пише и говори. Да ли га има више него иначе и да ли треба да нас брине? Гост у студију је проф. др Мијомир Пелемиш, инфектолог и клинички фармаколог, који ће говорити и о значају вакцинације и свом дугогодишњем искуству у томе.

Колики је ризик започети нови посао? О томе говори и Зоран Марковић, који је извезао из своје занатске радионице у Москву капије од кованог гвожђа. Видећете јасно побројане дажбине које фирма треба да плаћа.

Југослав Пантелић, велики познавалац филма и заљубљеник у свој посао, ових дана је постао директор Југословенске кинотеке. Отишла сам да га посетим и чујем његове прве утиске на новом радном месту и запажања о предстојећем ФЕСТ-у.

Видећете и Музеј тетовирања у Паризу који доказује да је тетоважа од давнина једна врста уметности.

Душан Стојановић написао је књигу о Зорану Радмиловићу, познатом и вољеном глумцу који више није жив и кога никада није упознао. На основу разговора са његовим најближима и онима који су са њим проводили време, написао је његову биографију - као да сам Зоран Радмиловић прича и као да је жив.

У студију је млада виолинисткиња Лана Зорјан, која виолину свира од своје четврте године и која је учествовала на четири међународна такмичења и са њих донела четири прве награде. Са својом мајком говори о свему што прати њена гостовања и наступе.

После отварање изложбе у Галерији Старе капетаније у Земуну, у студију су слике Жељка Тоншића.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]