Мира Адања Полак и Ви

Видећете како изгледа ново бројило за електричну енергију које ће убудуће мерити потрошњу струје у вашем домаћинству на даљину.

Гост у студију је Велимир Шошкић, инжењер електронике и телекомуникација, који ће говорити о томе шта више неће бити могуће са новим бројилима и које су њихове погодности.

Др Марија Ђорић, која је докторирала на Факултету политичких наука у Београду, на теми Екстремизам и насиље, говориће о јачању екстремизма и насиља услед миграција које изазивају ксенофобију и страх од непознатог. Разговарали смо и са студентима мастер студија Универзитета у Београду који се обучавају за борбу против тероризма и организованог криминала.

Др Емилија Несторовић, кардиолог и начелник Одељења за трансплантацију и механичка помагала Клиничког центра Србије, говориће о чувању пацијената, нези и бризи о њима док не дође до трансплантације.

Познанство у Санкт Петербургу са др Леонидом Рошаљем, руским лекаром великог светског угледа - даје нам могућност да упознамо једну свестрану личност и чујемо другачије мишљење.

У студију су слике и скулптуре породице Масниковић. Даница Масниковић са својим синовима Ђорђем и Александром први пут показује скулптуре из свог атељеа - резултат заједничког уметничког опуса - пред изложбу.

У студију је Јаношка ансамбл. Рођени су у Братислави, живе у Бечу, а наступиће на Коларцу у недељу, 11. октобра. Свирају класике, циганску музику и џез, а познати су по импровизацијама.

број коментара 0 Пошаљи коментар