Мира Адања Полак и Ви

Од ове суботе крећем са програмом уживо "Мира Адања-Полак и Ви", где ћу увек моћи, као и до сада, да правовремено одговорим на ваше сугестије и питања.

Прихватили смо оне који беже од рата, о њиховој земљи где бесни рат не знамо тако много, доста смо и сами преживели и знамо како им је. Шта ће се догађати даље? Како разумети новонасталу ситуацију? Шта кажу стратези у свету са којима се среће проф. др Драган Симеуновић, директор Академије за националну безбедност, који је ових дана позван у Брисел на сасатанак о миграцијама на Балкану. Професор је гост у студију.

Сирија је некада била колевка цивилизације. Разорени храмови уништили су једну цивилизацију. У Сирији је често боравио Небојша Котлајић, који све то памти и који је за серију својих прилога добио међународна признања.

Упознаћемо вас са једним феноменом код младих о коме се не говори, а који забрињава родитеље. Гост у студију је проф. др Војислав Ћурчић, психијатар и психоаналитичар.

Гост у студију је Ивана Тодоровић из "Бел хосписа", која се годинама залаже за решавање смешаја терминално болесних пацијената, јер нема довољно постеља за њихово збрињавање.

Далида Грмуша је пијаниста и композитор. Има велики број концерата на позив оних који су је бар једном чули. Своје композиције изводи уживо за вас у студију.

Година 2015. прославила нас је у спорту. Атлетичарка Ивана Шпановић својим скоком у даљ прославила је ову дисциплину и Србију. Истражујемо како треба скочити што даље.

Данијела Бандари избегла је са својом породицом 1991. године из Подравске Слатине и доселила се у Нови Сад. Ту је породица започела свој нови живот. У своју родитељску кућу Данијела је из Индије дошла у посету, а њену причу знате из емисије "Права љубавна бајка", у којој она и њен муж Ранвир говоре о својој љубави и сусрету. Отишли смо да забележимо породично окупљање у Новом Саду.

У студију су слике Петра Радловића, који управо излаже у галерији УЛУС у Београду.

број коментара 0 Пошаљи коментар