Ексклузивно: Живот посвећен краљици

Ових дана је забележено да је Краљица Елизабета Друга, монарх који најдуже влада Великом Британијом. На престолу је 63 године.

У Лондону сам упознала човека који је читав свој живот посветио Краљици Велике Британије. Хуго Викерс је човек који живот Елизабете Друге и њене породице прати до најситнијих детаља. Био је фасциниран њоме још као дете када га је мајка једном приликом повела да присуствује једној церемонији где се краљица појавила. Од тада се његов живот окренуо праћењу свега значајног у краљевској породици.

Када сам га срела, Хуго Викерс је већ припремао дијамантски јубилеј краљице Елизабете који се прослављао тих дана у Лондону. Ту велику прославу, тада, 60 година од њеног доласка на престо, пратио је велики број људи широм света.

Хуго Викерс је невероватан познавалац историје Велике Британије и писац великог броја књига од историјског значаја, улазећи у саму бит догађаја. Близак је пријатељ великог броја крунисаних глава Европе. Овај човек са невероватном скромношћу прича о себи, својој мисији и свему што ради.

Миру Адању-Полак прима у свом дому у Лондону и показује јој неке примерке своје значајне, дуго година брижљиво сакупљане документације. Посвећен је свом послу и обавља га са невероватном оданошћу. Његов ауторитет и стручност цењени су у Великој Британији и ван ње. Тумач је често осетљивих питања о краљевској породици и ужива поштовање њених чланова.

Овај ексклузивни интервју са Хугом Викерсом показује колико посвећеност и мисија појединца могу допринети интересима једне нације која осведочено чува сваки део своје историје и традиције.

број коментара 0 Пошаљи коментар