Ексклузивно: Права љубавна бајка

Читавог пута имала сам у мислима причу коју ми је испричала моја другарица из детињства, да у Ченају, некадашњем Мадрасу, живи једна млада жена која се удала за Индијца.

Иако је пут био испланиран до танчина, отишла сам због Данијеле Бандари на потпуно други крај Индије у Ченај некадашњи Мадрас.

Упознала сам једну младу жену која се из Новог Сада отиснула у Азију, где је срела свог будућег мужа, Ранвира Бандарија, који је био на челу најпознатијег и највећег хотела у Индији.

Ранвир Бандари запазио је Данијелу када је био пословно у Непалу и отишао са својим пријатељима да игра голф. Запазио је њене велике организаторске способности и понудио јој посао.

Тако су се упознали...

Данијела је велики познавалац индијске културе, бави се хипнотерапијом, воли да помаже људима. Индију је заволела и то је сада земља у којој живи и ради.

Са својим мужем среће много значајних људи, пише за часописе у Индији а често и њу интервјуишу као особу која познаје људску душу.

Данијела и Ранвир Бандари причају своју причу.

 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 27. сеп 2015, 19:24) - Branislava [нерегистровани]

Lepo

Hvala vam Miro na ovoj lepoj emisiji.

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]