Мира Адања Полак и Ви

О раку, редовним контролама и сталној позорности да рак откријете на време, јер је онда излечење могуће, говори проф. др Момчило Инић, хирург-онколог.

О значају онколошке сестре чујемо мишљење тако обучене сестре у Лондону.

Страхиња Секулић, директор Агенције за реституцију, говори о изменама у закону о враћању земљишта. Којим ритмом ће се земљиште враћати старим власницима, у чему се тачно састоји измена о којој се сада расправља?

Драган Сименуновић представља Србију на међународном скупу експерата Европске уније и Балкана у Софији. Он говори о опасностима исламског екстремизма по мир на Балкану.

Мира Јевтић, пијаниста и оснивач Светског фестивала пијанизма у Санкт Петербургу, имала је запажен наступ са Марински симфонијским оркестром из Санкт Петербурга под диригентском палицом познатог маестра Валерија Гергијевог.

Позната чарда "На крај света" на земљишту манастира Ковиљ - срушена је и планира се градња нове чарде. Пре почетка градње, затекли смо археологе који врше заштитно археолошко ископавање, како би документовали и истражили део великог локалитета на Аркању. То налазиште археолози описују како би сачували доказе о постојању читавог једног насеља.

Чувени мјузикал "Виолиниста на крову" биће премијерно приказан у Новом Саду, као резултат сарадње Новосадског и Српског народног позоришта у Новом Саду.

У Београд долази млада француска певачица Индила, која има концерт у Арени 26. маја.

Слике у студију излаже Габриел Глид.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 28. мај 2015, 16:57) - Драган [нерегистровани]

Ваша емисија ми је помогла....

Гледајући вашу емисију пре три године, у којој је била једна од тема,рано откривање рака дебелог црева замислио сам се и отишао на преглед, сумњајући према некаквим сиптомима и који нису били "забрињавајући", и нажалост или на срећу открио сам да и ја имам такав проблем...Оперирао сам се и спасао живот...Доста сам се информирао у вези уопште проблема "карцинома" и закључио да то заправо и није "болест", него моментално стање организма (психофизичко и духовно), са којим човек ако то на време открије, може променом начина живота да промени.

Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]