Ексклузивно: Паре на песку - срце на Каленићу

То је прича о Воји Ђорђевићу, некадашњем спортисти и авантуристи који је своју животну авантуру преточио у успешан бизнис на Далеком истоку.

Отишао је као врло млад, схватио да су то земље у којима може да се лепо живи и заради и остао до недавно када је и схватио да му је срце остало тамо одакле је и кренуо. Пуно је вагао, размишљао и онда се вратио.

Радећи један специфичан посао у Дубаију имао је срећу да учествује у изградњи најмодернијег метроа у свету који је понос и дика Емирата. Окупио је тада када је емисија снимана младе стручњаке из Србије, поверио им одговорне задатке и наставио да ради пуном паром.

Ти млади људи нашли су у Дубаију посао који их занима и који им омогућава добар живот. Колико је та средина различита - говоре они чија деца више воле песак од зелене траве, они који учествују својом стручношћу раме уз раме са великим корпорацијама. То су млади људи који добијају комплименте да су радни и тачни.

У емисији сам тада срела оне које можда дуго нисте видели, а сећате их се док су били мали, али сви они су ипак маштали да раде посао у својој земљи.

Случајним сусретима са Емираћанима трудили смо се да вам приближимо средину у којој живе многи наши млади људи који сада раде у Емиратима.

број коментара 0 пошаљи коментар