Балканском улицом: Александар Софронијевић

Емисија у којој гости, значајна имена историје духа Београда и Балкана, говоре о сновима, о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Емисија "Балканском улицом" је портретска емисија у којој гости - значајна имена историје духа Београда и Балкана, признати уметници, спортисти, новинари, адвокати, лекари... говоре о тренутку доласка са железничке станице уз Балканску улицу у Београд, о сновима о успеху у великом граду и тренуцима среће и туге који су им обележили живот.

Значајан сегмент емисије су инсерти из богате архиве Телевизије Београд која је пратила рад већине саговорника из "Балканске улице".

До данас је "кроз Балканску" прошло око 300 значајних личности који су својим искреним исповестима код гледалаца изазивале и сузе и смех.

Емисија је велику популарност и врло често епитет "култна" стекла пре свега избором врхунских саговорника који су задобили поверење ауторке Весне Дедић и пристали да, неки и по први и једини пут, пред телевизијским камерама, испричају своју животну причу.

Већ седму телевизијску сезону по оцени гледалаца и критике "Балканском улицом" је једна од најгледанијих емисија на српским телевизијама, омиљена и код гледалаца који програме РТС-а прате преко сателита.

Аутор: Весна Дедић

број коментара 4 Пошаљи коментар
(среда, 01. апр 2015, 14:51) - Adrijana Matic [нерегистровани]

Aleksandar Sofronijevic

Ovo je umetnik! Svaka cast. Moj idol !

(среда, 01. апр 2015, 03:16) - miksbass [нерегистровани]

balkanskom ulicom

samo mogu da kazem svaka cast tako se ponasaju i sviraju vrhunski majstori i umetnici.ti treba da budes svima primer.svaka cast,i pozdrav iz cacka

(уторак, 31. мар 2015, 12:53) - Aleksandar Sofronijevic [нерегистровани]

jareeeeeee:)

Hvala Billy druze,prijatelju i brate.Ziveo!!!!!

(уторак, 31. мар 2015, 10:08) - Dragan Todorovic- Bily Svedska [нерегистровани]

Pozdrav za prijatelja

Lepo dostojanstveno! Svaka ti cast druze na tvom zivotnom uspehu a da si i posle svega ostao jedan obican i skroman covek! Sretan put u sredu i vidimo se uskoro u Kv a letos po obicaju da pojedemo neko jare!

Балканском улицом Балканском улицом

Аутор:
Весна Дедић

Значајне личности, чија су имена и стваралаштво уткани у историју духа Београда и Балкана, у емисији „Балканском улицом“ већ петнаест година заредом- говоре о својим сновима о успеху у великом граду али и о тренуцима среће и туге, који су им обележили живот. [ детаљније ]