Мира Адања Полак и Ви

Гост у студију је др Александра Ђерић, психијатар и начелник дневне болнице Клинике за психијатрисјке болести "Др Лаза Лазаревић", који ће говорити о одговорности лекара, пацијентима и специфичном послу који обавља. Ко се све може обратити дневној болници?

Вида Шкеро, иза које је вишегодишње искуство судије, вратила се са једног европског скупа и говориће о томе како национални судови могу да обезбеде права грађана и зашто се све више људи обраћа Суду у Стразбуру. Како обезбедити уједначеност критеријума у суђењу? Кроз које дилеме пролази сваки судија?

Гости емисије су и талентовани глумци Горан Јевтић, Андреја Милошевић и Виктор Савић, који су каријеру започели у позоришту "Бошко Буха" и остали верни својој матичној кући.

Родољуба Шабић, повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, говориће о томе како да се одбранимо сталног узнемиравања телефоном када нам непознате особе нуде услуге које нам нису потребне или нас пропитују за различите анкете. Да ли је то кршење приватности? Ко сме да уступи компанијама наше бројеве телефона, да ли су то подаци који би требало да буду заштићени?

Упознаћемо Невену Михајловић, јуниорску првакињу у уметничком клизању, која је једна од кандидаткиња Светске клизачке уније за Зимске олимпијске игре 2018.

Руски Козаци - државни професионални козачки ансамбл долази у Београд и наступиће 4. априла у Сава Центру. Њихови наступи у европским метрополама су увек посебан догађај, пропраћен овацијама.

Студио красе слике Марије Шевић.
број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 21. мар 2015, 23:58) - Sladjana [нерегистровани]

Bravo!

Hvala na jos jednoj divnoj i korisnoj emisiji, i hvala na mogucnosti da je pogledamo na vasem - RTS sajtu!!