Мира Адања Полак и Ви

Све чешће се прича о различитим методама и учењима која треба да нам олакшају живот, али и да нас науче да превазиђемо разне тешкоће.

Колико такве методе могу практиковати они који нису адекватно обучени и који немају стручне квалификације. Лечење психичких поремећаја и рад са људима захтевају посебну обазривост. О томе ће се говорити у емисији.

Гости у студију су они који треба да Вас упозоре да добро размислите пре него што се задужите. То су људи који имају велико искуство када је реч о примени закона то су извршитељи Ратко Видовић са својим помоћником Милошем Ристићем од којих ћемо сазнати какве све погодности нуде приликом решавања ваших дугова.

Наш познати виолиниста Јован Кулунџија, оснивач Центра "Лепих уметности", прве приватне установе културе од националног значаја, гост је у студију. Његов рад нагарађен је "Вуковом наградом" за 2014. годину.

Матичне ћелије данас се примењују у реконструктивној хирургији - реконструкцији дојке, санирању последица опекотина, у општој хитрургији код бржег зарастања рана, у кардиологији, реуматологији, пастичној хирургији.

Све се више говори и о узимању матичних ћелија из масног ткива. О томе ће говорити др Катарина Анђелков, пластични и реконструктивни хирург, која се недавно вратила  са међународног скупа у Паризу.

Ауторка Мира Адања-Полак била је у посети Браниславу Митровићу, једном од наших најзначајнијих архитеката који је крајем прошле године добио велико међународно признање у Мексику. Само у прошлој години, Митровић је учествовао на четири међународна конкурса, седам изложби, а осмислио је и девет идејних решења, написао четири рецензије за књиге, потписао неколико чланака у многим часописима... Ауторка га је посетила у његовом атељеу.

Видећемо и какво је решење за споменик Николи Тесли послао у Америку сликар Милош Шобајић поводом намере фирме "Тесла Моторс" да у Калифорнији подигне споменик овом великом научнику.

Видећете и мост љубави у Паризу на који су заљубљени качили катанце као доказ вечне љубави али је мост отежао и докази љубави почињу бити опасни по његову безбедност.

Полуфиналисткиња америчког "Икс фактора" Лили Меклауд своју каријеру певачице започела је победом у овој телевизијској емисији. Имала је тада 55 година. Многи је упоређују са Тином Тарнер. Неколико дана борави у Београду на позив "Њусвика" у Србији.

У студију су слике Маје Јовановић-Мајолинице.

број коментара 0 Пошаљи коментар
Ви и Мира Адања-Полак Ви и Мира Адања-Полак

Аутор:
Мира Адања-Полак

У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]